Toleranzia i BioStock: Stark investering och produktutveckling i Toleranzias fokusområde myastena gravis

..............................................................

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

..............................................................

Med anledning av att Toleranzia nyligen uppmärksammats i samband med det framgångsrikt genomförda tox-programmet med TOL2, en läkemedelskandidat som addresserar den stora och växande behandlingsmarknaden för myastenia gravis, har tidningen BioStock skrivit en artikel om företaget. BioStock beskriver den starkt expanderande marknaden och varför Toleranzia med sin läkemedelskandidat har en väldigt stark förutsättning.

I artikeln kan du bl.a läsa om det medicinska behovet och intresset bland investerarna. Du får också koll på de konkurrerande läkemedlen som är på framfart och vad som skiljer Toleranzia från dessa. Mycket intressant läsning för de som följer Toleranzias resa!

Länk till hela artikeln hittar du HÄR


Om Toleranzia AB (publ)
Toleranzia AB (publ) utvecklar läkemedel som utnyttjar immunförsvarets egen kraft för behandling av autoimmuna orphan-sjukdomar. Läkemedlen, som riktar sig mot sjukdomsorsaken, kan bota eller kraftigt lindra sjukdomen och inte, som nuvarande behandlingar, enbart minska symptomen. De har potential att bli de första långtidsverkande eller botande behandlingarna som verkar specifikt på den underliggande orsaken till den autoimmuna orphan-sjukdomen de utvecklas för. Toleranzias aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market och Mangold Fondkommission AB, 08-503 015 50, CA@mangold.se, är bolagets Certified Adviser.

För mer information, vänligen besök:

https://www.toleranzia.se/